De zeven redenen voor een reseller of MSP’er om te kiezen voor een professioneel platform voor billing en facturatie

Een ICT-reseller, die bouwt aan de waarde van zijn onderneming, werkt steeds meer toe naar de rol van een Managed Service Provider (MSP). Dit betekent naast het verkopen en leveren van recurring services ook de weg naar zelf factureren en het verbreden van het portfolio en de scope. Dit nieuwe model impliceert naast het goede nieuws van een meer constante inkomstenstroom ook wat kopzorgen op het gebied van de financiële processen. Want hoe breng je de stroom van kosten van de verschillende diensten van leveranciers nu samen in een overzichtelijke factuur voor je klant? Vanuit het gegeven van deze problematiek heeft billing point een platform ontwikkeld dat zorgt voor een optimale factuurstroom en de MSP-er en de eindklant ontzorgt.

In deze whitepaper staan de 7 redenen voor een MSP om over te gaan op billing point als kloppend hart van het beheer van de factuurstroom.

klik hier voor de whitepaper

Vraag een gratis demo aan!

Vraag nu een demo aan

Vraag een gratis demo aan!