Snel geld verdienen met in/verkoop controle

 Producten die je wel inkoopt bij een leverancier maar niet of niet juist factureert aan een klant. Het zal voor veel bedrijven  herkenbaar zijn, en ook bij MSP’s komt dit heel vaak voor. De oorzaken zijn velerlei maar bijna allemaal te wijten aan een ondeugdelijke administratie zowel bij de MSP zelf als bij de leverancier. Een mobiel abonnement dat nog doorloopt bij de leverancier nadat de klant heeft opgezegd, MS365 licenties die aan de verkeerde klant zijn gekoppeld of erger nog, helemaal niet aan een klant worden gefactureerd. Een foutje tijdens het invoeren in het leveranciersportaal of een fout in de facturatie van de leverancier aan de MSP. Dit kan snel duizenden euro’s netto marge schelen. En de oplossing..?

Een fout voorkomen is niet altijd even makkelijk en vereist vaak het automatiseren van koppelingen en processen zodat je bijvoorbeeld een order maar 1 keer hoeft in te voeren, maar zelfs dan: elke handmatige invoer is een potentiële fout.

Naast het voorkomen van fouten zul je altijd een 100% controle moeten uitvoeren bij elke factuurrun weer. Is elk product dat je inkoopt ook aan een klant gekoppeld en wordt die gefactureerd. Is alles wat aan de klant gefactureerd wordt ook ingekocht, zijn er grote verschillen met vorige maand op bijvoorbeeld de marge van producten, leveranciers of klanten.

Dat kan tot wel duizenden euro’s per maand besparen, en dat is nu precies wat billing point heeft geautomatiseerd .

We maken het steeds makkelijker voor MSP’s

Vraag een gratis demo aan!

Vraag nu een demo aan

Vraag een gratis demo aan!